Want your
own Fotopage?








 
muni's FotoPage

By: muni munirah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 13-Nov-2008 16:13 Email | Share | | Bookmark
congratulations Dr Melati, Kent, Ohio

welcome home
i must admit that my fp skills is rather rusty, this is my 3rd trial to update - as a special tribute to Melati on her success and achievements: all of us in the family are overjoyed and this breaks my almost 2 years silence on the fp
so once again to Melati, rashid and anak anak

CONGRATULATIONS AND WELCOME HOME




[img]http://srv.fotopages.com/2/19624932/welcome-home.jpg[img]


Tuesday, 25-Sep-2007 13:03 Email | Share | | Bookmark
Ramadhan Kareem

 
Selamat menyambut ramadhan,
terima kasih kepada yang datang visit tu,
these few months - busy memanjang, tak tau bila will be less busy but there's always a special place in my heart for all of you my dear fp friends....
a picture from one of my visits last year



Monday, 20-Aug-2007 15:26 Email | Share | | Bookmark
Sedim, kulim

 
 
dah lama tak muncul - bila tengok komen kuzi tu rasa terpanggil lah pula untuk update this fp. Afif cuti and sekali dgn cuti sekolah. Ammar and the cousins had a day out in Sungai Sedim, kulim : thanks Afif Wobencik






Quote:
thank you all for the messages - nabia: masuk rumah nabia hari tu tapi dok reti nak tinggal message - dah rumah baru lak tu


Monday, 9-Jul-2007 14:21 Email | Share | | Bookmark
cooking for all ages

 
 
 
start them young,,,,, take them to the kitchen



we start with teh tarik in a beaker and ends up learning the cooling curve


Sunday, 1-Jul-2007 11:55 Email | Share | | Bookmark
welcome home mamafami

 
 
I know it's way too late but I hope this is better than not wishing you a warm welcome back home...
ps: wanted to send you message to your fp but I don't know how (em, my fp literacy is still very elementary haha...)
so specially for you - a picture of my old trusted iron which nadia expanded it's function to make roti iron.
happy to know you are back...




Quote:
ida isk: roti iron tu ada dalam entry # /?entry=929982, or kat archive tajuk roti iron je. thank you ida tolong jawap bagi mamafami, dalam bertapa tu, masak tetap rajin gak...
mamafami: happy to hear from you, take your time, rajin rajin iron, em, boleh hantar sebakul kain untuk diiron ke?, iron kat rumah ni spare untuk masak roti hahaha


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net